Expertise scheidingsmediair.nl

Graag geven wij u op deze plaats een indruk van onze achtergrond en dienstverlening. Een echtscheiding is in meerdere opzichten een moeilijk proces. Allerlei gevoelens bemoeilijken wederzijds begrip en verstoren het proces van afspraken maken met je partner. Toch is het komen tot gezamenlijke afspraken wel een belangrijke voorwaarde om een zogenaamde “vecht” scheiding te voorkomen (en de hiermee gepaard gaande hoge kosten, enorme frustraties en onzekere uitkomsten).

Kan het niet anders? Ja, met de scheidingsmediair kan het anders.

U schakelt ons in om samen met u het proces te doorlopen tot een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Door middel van onze begeleiding of zo u wilt; mediation, worden gezamenlijk afspraken gemaakt en oplossingen gezocht rond verdeling, alimentatie , ouderschapsplan etc. zodat eenieder een zo goed mogelijke nieuwe start kan maken. U neemt die beslissing na een vrijblijvend oriënterend gesprek wanneer u beiden overtuigd bent dat kennis, kunde én onpartijdigheid aanwezig is.

Neemt u even de tijd om rond te kijken en te lezen. Mocht u behoefte hebben aan een toelichting of meer informatie dan bent u van harte welkom om met ons contact op te nemen.

Financieel Echtscheiding Adviseur

Bij een scheiding is het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur meer dan welkom. Wij onderscheiden ons door :

Deskundigheid
Met goed gevolg afgelegde examen RFEA behaald. Dit is een examen op HBO-niveau, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven. Door het behalen van het examen laat een adviseur zien over voldoende expertise te beschikken om te adviseren bij het afwikkelen van een scheiding.

Advies in het belang van de consument
Bij ons advies staat immer het belang van de relatie/cliënt voorop.